Om magasinet

Gamle Hus, Hager & Interiør er magasinet for alle som har sansen for eldre hus og spennende hager, antikke møbler og interiører med særpreg, tradisjonsmat og kulturarv.

Vi, Kari-Marte og Tor Harald Frøyset, har selv savnet et slikt magasin lenge - nå var det på tide å gjøre noe med saken! Høsten 2009 bestemte vi oss for å satse på magasinet og etablerte forlaget Klokkergården Media AS. Så nå gir vi ut Gamle Hus, Hager & Interiør på eget forlag for egen regning :)

Gamle Hus, Hager & Interiør gis ut seks ganger pr. år og er landets første magasin med fokus på bygningsvern og historiske hager, restaurering, innredning og vedlikehold.
Formålet med magasinet er å inspirere andre til å se muligheter for å ta vare på og ta i bruk gamle hus og hager. Magasinet setter fokus på blant annet kulturminnevern og byggeskikk, historiske hager og beplantning, gi tips, råd og veiledning til fornuftige løsninger.
Vi legger vekt på å presentere norske boliger og hager med hovedtyngde på perioden mellom år 1700 – 1960.

I hver utgave vil du som leser få både reportasjer fra folk som har restaurert gamle hus og hager, samt praktiske råd og tips. Faste eksperter vil svare deg på spørsmål og du er hjertelig velkommen til å sende inn dine spørsmål.

Gamle Hus, Hager & Interiør  distribueres over hele landet av Intrepress Norge AS.